Ön az online Tanúsítási Kérelem felületét választotta

Ezen az oldalon igényelhet tanúsítást egyszerűen:

 1. Általános információ: érdemes bejelentkezését a útvonalak szervezése és a SŰRŰ FŐSZEZON (áprilistól szeptemberig) miatt minimum 3 HÓNAPPAL A TANÚSÍTVÁNY LEJÁRATA ELŐTT megtennie. Több eszköz/eszközpark esetén a feldolgozás, hibák kijavításának érdekében érdemes már FŐSZEZONON KÍVÜL FELKÉSZÜLNI. Tapasztalatainknak megfelelően több eszköz esetében nem ajánljuk a főszezonban történő bejelentkezést, mert általában megcsúszás a következménye. Kérjük jelentkezzenek/készüljenek időben a nyári üzemeltetési hullámra!
 2. Mielőtt kitöltené az itt kért adatokat, kérjük OLVASSA VÉGIG ELJÁRÁSRENDÜNKET, hogy eszköze készen áll-e a megfelelőség értékelésre.
 3. Amennyiben az eljárásrendben leírt pontok rendben vannak, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ADATOKAT.
 4. Amennyiben az üzemeltető/tulajdonos eszközönként nem változik, ELEGENDŐ EGY BEJELENTKEZÉS AZ ESZKÖZÖK ÉS A TANÚSÍTVÁNY SZÁMOK FELSOROLÁSÁVAL („Berendezés leírása, egyéb megjegyzések”-en belül)!
 5. Nyomja meg a KÜLDÉS gombot, mellyel ügyintézőinkhez beérkezik a feladat.
 6. Kollégáink amint tudják FELKERESIK ÖNT a megfelelőség értékelés időpontjával kapcsolatban.
 • Üzemeltető címe

 • Tulajdonos címe

 • Vizsgálat kívánt helyszíne

 • Megjegyzés: a helyszíni vizsgálat kiszállási díjjal jár. A megadott helyszín lehetőség szerint minél közelebb esik telephelyünkhöz (Budaörshöz), annál jobban jár Ön is és mi is.

 •