A 24/2020. (VII.3.) ITM rendelet előírja és a 365/2016. (XI.29.) Kormányrendelet szabályozza az egyes szórakoztatási célú berendezések és létesítmények biztonságos üzemeltetésével kapcsolatos oktatást és kezelői igazolványok meglétét a következő kategóriákban:

  1. vízi csúszda kezelése,
  2. kalandpark, mászófal vagy kötélpálya üzemeltetése,
  3. gokart és quad jellegű jármű üzemeltetése, vagy
  4. az a)-c) pontba nem tartozó, a fenti rendelet szerint I. vagy II. veszélyességi osztályba tartozó gépi berendezés, létesítmény kezelése.

Töltse ki alábbi online kérelmünket és munkatársaink felkeresik ajánlatunkkal kapcsolatban. Ha bármi kérdése van, keressen minket bátran az info@technotestor.hu e-mail címen!

Az oktatás általában online felületen keresztül történik és egy teszttel zárul. Az időtartama összesen nagyjából 1 óra, melyet kényelmesen, otthonról is elvégezhet. Igény esetén kérhető a helyszíni oktatás is. Amennyiben ezt szeretné, kérem jelölje meg az oktatás ideális helyszínét is. Online oktatás esetén nyugodtan írja be cégünk telephelyét: 2040. Budaörs, Farkasréti út 82.

  • Cég bejegyzett címe

  • Oktatás kívánt helyszíne

  • Megjegyzés: a helyszíni oktatás kiszállási díjjal jár. A megadott helyszín lehetőség szerint minél közelebb esik telephelyünkhöz (Budaörshöz), annál jobban jár Ön is és mi is.

  • Megjegyzés: amennyiben több is lehetséges, kérem adja meg a további információknál.

  •